Alle categorieën

Informatie

Mastvlag toebehoren


 

Bevestiging

  • Banierhouderset

    Voor vlaggenmasten met diameter v...
  • Contragewicht

    Met stootringen voor vlaggenmaste...
  • Flagfix

    Gemaakt om beschadigingen aan vla...

Materiaal

Prijzen en oplages


Productbeschrijving Banierhouderset

Juist op momenten dat er geen zuchtje wind staat, zijn banierhoudersets een welkome aanvulling. Door de banierstang zijn vlaggen altijd goed zichtbaar. U maakt een vlaggenmast in een handomdraai geschikt en kiest uit verschillende knopkleuren.

Geschikt voor meerdere diameters

De banierhoudersets zijn geschikt voor vlaggenmasten met een diameter van 60 tot 65 mm. Beschikt u over een kleinere of grotere vlaggenmast? Met een verloopstukje gebruikt u de banierhoudersets ook op vlaggenmasten met een diameter van 50 en 70 mm.


Productbeschrijving FlagFix

De flagfix karabijn is een elastische ring die u gebruikt bij de bevestiging van vlaggen met een staand model. Door het elastiek staat er minder spanning op de vlag, dit verlengt de levensduur van zowel de vlag als de mast. In tegenstelling tot PU-ringen rekt het elastiek mee. De flagfix is geschikt voor alle type masten.

Gemaakt van sterk materiaal

Flagfix is gemaakt van een zeer sterk UV-bestendig glasvezel gevuld nylon voor een lange levensduur. We adviseren om de flagfix boven- en onderaan de mast te plaatsen en daartussen om de 100 cm.


Productbeschrijving Contragewicht

Met massieve contragewichten hangen vlaggen altijd strak in de mast en blijven ze op hun plek. Zo kunnen banieren of mastvlaggen niet omhoog waaien en blijft de boodschap leesbaar, ook bij een krachtige wind.

Makkelijk te bevestigen

Het contragewicht is wit en heeft twee rubberen stootringen. Deze zorgen ervoor dat de vlaggenmast niet kan beschadigen. De aan het gewicht bevestigde ring schuift u eenvoudig om de vlaggenmast. Vervolgens maakt u de vlag vast aan het gewicht met de karabijnhaak.