Categorieën

Informatie

Whiteboard sticker


 

Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving Whiteboard sticker

Met dit handige zelfklevende vinyl met whiteboard laminaat maakt u van lege plekken op deuren, kasten en wanden vlot een plek die u kunt gebruiken als whiteboard. Hiermee bieden wij u de mogelijkheden van een alternatief whiteboard waar u eenvoudig op kunt schrijven.

Voor vlakke binnen ondergronden en in elke vorm

Een bureaublad transformeren in een liggend whiteboard? Het is geen probleem met een beschrijfbare en uitwisbare whiteboard sticker. In elke gewenste vorm. Zolang de ondergrond maar schoon en vlak is, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kies uit langdurige of tijdelijke toepassingen

Whiteboard stickers zijn verkrijgbaar in een tijdelijke of permanente variant. De tijdelijke variant is gemaakt van 3M™ Scotchcal™ IJ20-10R en is binnen drie maanden te verwijderen, zonder lijmresten achter te laten. De permanente variant is 3M™ Scotchcal™ IJ40-10C.

Passende accessoires voor het whiteboard

Met de whiteboard starterskit heeft u direct alle accessoires voor een whiteboard sticker bij de hand. Personaliseer whiteboards ook met zelf ontworpen magneten. U kunt magneten in elke gewenste vorm, met elke gewenste afbeelding bestellen.