Alle categorieën

Informatie

Raamsticker


 

Materiaal

 • Clearview

  Transparante folie, zo helder als...
 • Lintec

  Glasheldere, PVC-vrije folie.
 • One way vision folie

  Geen inkijk naar binnen, wel zich...
 • Transparant

  Transparante folie, zo helder als...
 • Wit

  Folie met een witte uitstraling
 • Zandstraalfolie

  Privacyfolie met behoud van licht...

Levensduur

Laminaat

Afwerking

Formaat

Prijzen en oplages


Productbeschrijving Raamsticker

Raamstickers zijn eenvoudige oplossingen voor verschillende marketingdoeleinden. Zo kunt u raamstickers gebruiken om privacy te genereren in bespreek- en behandelruimtes. Of vang de blik van voorbijgangers met opvallende raamstickers.

Raamstickers laten ramen ‘spreken

De manieren om raamstickers te gebruiken zijn zeer divers. Zet een huisstijl neer om nooit meer te vergeten: vang de blik van voorbijgangers met opvallende raamstickers. Of genereer privacy in bespreek- en behandelruimtes.

Raamstickers van 3M™ Orajet® of Avery Dennison

Het aanbrengen van raamstickers is zeer eenvoudig met onze kwaliteitsfolies van 3M™, Orajet® en Avery Dennison. Afhankelijk van een binnen- of buitentoepassing zijn er verschillende kwaliteiten en uitstralingen. U heeft de keuze uit: wit, transparant, glashelder, zandstraal en One way vision.

Uitgelicht: transparante folie

Met een transparante folie kunt u ook voor een print in spiegelbeeld kiezen. U plakt de raamsticker aan de binnenkant van een raam en deze is aan de buitenkant zichtbaar. Zo gaat hij veel langer mee. Door het gebruik van witprint creërt u bijzondere effecten.

Extra grote raamstickers ook mogelijk

Wilt u een extra grote raamsticker? Bestel eenvoudig het hele oppervlakte en lever dit aan in één bestand. Wij delen het bestand dan automatisch op en ieder deel krijgt een extra marge van 1,5 cm rondom. Zo plakt u altijd naadloos voor een perfect eindresultaat.