Categorieën

Informatie

Magneetsticker


 

Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving Magneetsticker

Magneetstickers voor binnen en buiten. Op zoek naar Magneetplaten met print voor op voertuigen, machines of andere metalen objecten? Hier vindt u wat u zoekt! Van een bord tot wel 96 cm breed. In ons keuzemenu stelt u eenvoudig uw product samen.

Een p(l)akkende boodschap op magneetplaten

Wij maken onze Magneetsticker van Magneetfolie. Deze folie heeft als eigenschap dat ze snel verwijderbaar is. Daarnaast kunnen Magneetstickers steeds opnieuw gebruikt worden. Dat maakt ze bijzonder geschikt voor flexibele autoreclame of om producten in beurspresentaties eruit te lichten. Ook op een metalen kast plakt u zo een Magneetbord.

Let op:Magneetfolie gaat na enkele dagen een permanente hechting aan met de ondergrond. Laat Magneetfolie daarom nooit langer dan twee dagen achter elkaar op een voertuig zitten. Zo voorkomt u corrosievorming en blijft het mogelijk om zowel de achterzijde van de magneetplaat als de auto waarop deze bevestigd is goed schoon te houden.

Gemaakt van mat vinyl

De Magneetfolie van onze Magneetsticker is een matte, witte vinyl met een dikte van 0,85 mm. Deze dikte maakt dat u de Magneetplaten zowel indoor als outdoor kunt gebruiken. Dankzij het witte vinyl komen prints helemaal tot z’n recht. Daarbij heeft u de keuze uit schoon- of contoursnijden.
Toch op zoek naar een andere oplossing die blijft plakken? Kijk dan eens bij onze Statische sticker of onze Vinylsticker.