Categorieën

Informatie

Materiaal - Trespa® en HPL


 

Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving Trespa® en HPL

Gaat u voor (bijna) onverwoestbaar, dan zit u goed met deze platen. U heeft keuze uit de gecertificeerde Trespa® of HPL (High Pressure Laminate) platen. De opbouw van beide plaatsoorten zorgt voor een waterbestendig bord, waarbij geen onderhoud nodig is.

Vandalismebestendig en zeer sterk

Er is extreme kracht of puntbelasting nodig om de toplaag te beschadigen of te breken. Deze platen zijn daarom ideaal als reclamebord. HPL-platen en Trespa® zijn daarnaast perfect in te zetten als bouwborden. Beplak ze met folie om de boodschap aan voobijgangers te tonen.

Montage van deze zware jongens

De platen hebben in vergelijking met andere plaatsoorten een zwaarder gewicht per vierkante meter. Houd hier rekening mee bij het monteren van de platen. U kunt deze platen zowel vastschroeven als vastlijmen.

Verleng de levensduur

De levensduur van HPL-platen kunt u eenvoudig en voordelig verlengen door te kiezen voor de optie dubbelzijdige bedrukking. Omdat de plaat op beide zijden wordt voorzien van dezelfde folie verkleint u de kans op het kromtrekken van de plaat en beperkt u de invloed van andere externe factoren.