Categorieën

Informatie

Materiaal - ProPES FR


 

Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving ProPES FR

ProPES FR is het brandvertragende, lichte en recyclebare polyester doek. Hiermee heeft u een uniek product in handen. Onze lasersnijtechniek zorgt voor een nauwkeurige afwerking.

Gemakkelijk monteren en brandvertragend

ProPES FR is een licht materiaal, waardoor u het makkelijk monteert. Daarnaast heeft het materiaal een EN 13501 - Klasse B brandcertificering. Zo kunt uhet goed voor openbare ruimtes inzetten.

Laat prints eruit springen met ProPES FR

Door de hoogst mogelijke kleurintensiteit springen uw prints er nog meer uit in vergelijking met andere doeken. Daarnaast absorbeert het doek licht, waardoor ProPES FR een matte uitstraling heeft en de print altijd zichtbaar is.

Met diverse afwerkingen

ProPES FR heeft uitgebreide afwerkingsmogelijkheden. Op festivals wordt veel gebruik gemaakt van doeken met een ronde pees. We werken ProPES FR desgewenst af met conische ringen voor een betere bevestiging van het doek en om uitscheuren te voorkomen.

Verstuur ProPES FR gemakkelijk

Het houdt niet op met de voordelen in montage, kleurintensiteit en afwerkingen. ProPES FR is ook nog eens een opvouwbaar materiaal, zodat u het als een compact pakket kunt versturen. U bespaart flink op verzendkosten, omdat het pakket minder ruimte inneemt.