Categorieën

Informatie

Materiaal - Dibond (butler finish)


 

Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving Dibond® (butler finish)

Dibond® (butler finish) is een sandwichpaneel met een toplaag van stijlvol geborsteld aluminium. Het bestaat uit twee lagen aluminium met een harde, zwarte kunststof kern. Bij een print blijft de structuur zichtbaar. Dit geeft jouw ontwerp een unieke, industriële look.

Mooi met zwart-wit beelden

Gebruik ook eens witprint in uw ontwerpen op dit materiaal. De witte kleuren nemen de aluminiumkleur van het materiaal aan en zorgen voor een fraai effect. U heeft keuze uit uit een horizontale of verticale borstelrichting, zodat u het juiste resultaat creëert voor uw project.

Eenvoudig te monteren

Dibond® (butler finish) is dankzij zijn lage gewicht ideaal te monteren aan gevels en vlakke wanden. Dit is eenvoudig met de verschillende soorten ophangsystemen: afstandhouders, blind ophangsysteem of ophangplaten. U kunt Dibond® ook bevestigen met schroeven of kit.

In iedere vorm verkrijgbaar

Dibond® (butler finish) dankt zijn populairiteit aan de veelzijdigheid in toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan reclameborden of de bekende foto op aluminium panelen. Door het geringe gewicht kunt u het materiaal ook inzetten bij grote letters in contour, zoals freesletters.