Categorieën

Informatie

Whiteboard


 

Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving Whiteboard

Magnetische whiteboards met een eigen layout ontwerp kunnen gebruikt worden als inspiratiewand, weekplanner, familieplanner of scrumbord. De vele synoniemen zeggen iets over de veelzijdigheid van dit product. Ontwerp u eigen indeling als print en creëer een inspirerend of creatief bord.

Keuze uit vijf formaten

Een beschrijfbaar whiteboard is een handig hulpmiddel bij vergaderingen, brainstormsessies en planningsgesprekken. U heeft de keuze uit vijf verschillende formaten whiteboards, van 60 x 100 cm tot 120 x 200 cm. De borden hebben altijd een dikte van 3 mm.

Gemaakt van magnetisch LentaSteel®

De kwalitatieve whiteboards worden gemaakt van robuust LentaSteel® en sandwichpaneel met toplagen van staal. Dit zorgt ervoor dat magneten ook op hun plek op het bord blijven. Op het materiaal plakken we een witte folie met uw print en een whiteboard laminaat.

Passende accessoires voor het whiteboard

Met de whiteboard starterskit heeft u direct alle accessoires voor een whiteboard of whiteboard sticker bij de hand. U maakt uw bestelling compleet met een passende whiteboard standaard in verschillende formaten of zijgriphouders.

Maak whiteboards persoonlijk

Personaliseer whiteboards met zelf ontworpen magneten. U kunt magneten in elke gewenste vorm, met elke gewenste afbeelding bestellen. Alles is mogelijk! Maak een keuze uit twee typen magneten: de beschrijfbare en de extra sterke variant.