Alle categorieën

Informatie

Tafelkleed


Moment a.u.b. Message


Productbeschrijving Tafelkleed

Een tafelkleed met een eigen bedrukking is de kers op de taart als u een unieke tafelsetting wilt. We printen uw patroon of afbeelding op fraaie stoffen. Bestel uw tafelkleed in elk gewenst formaat.

In alle formaten verkrijgbaar!

Tafelkleden, tafellopers en ander tafeltextiel: hiermee zet u een unieke sfeer neer in elke ruimte. Van vergaderruimtes tot restaurants, terras en lounges. Wissel tafelkleden mee met het seizoen en creëer zo steeds weer een nieuwe setting in elk gewenst formaat.

Kies uit drie verschillende stofsoorten

U kunt kiezen uit drie soorten stoffen: de extra fijn geweven Pro Cotton Percal, Kendal met een twill- of keperbinding of ProPES Outdoor. Dankzij z'n waterafstotende eigenschappen gebruikt u een tafelkleed gemaakt van deze stof ook met een gerust hart buiten.

Hoogwaardige printkwaliteit

We printen op onze revolutionaire Durst Alphaprinter, voor levendige en knallende kleuren. De pigmentinkten op waterbasis zorgen voor haarscherpe prints tot wel 600 DPI. Het fafelkleed wordt afgewerkt met een dubbele zoom.

Geen eigen ontwerp? Gebruik een Motiflow dessin!

Op de designers community van Motiflow heeft u keuze uit meer dan 10.000 unieke dessins, geschikt voor print op interieurproducten. Match bijvoorbeeld uw wanddecoratie en textielproducten voor een verrassend resultaat.