Categorieën

Informatie

Akoestische panelen


 

Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving Akoestische panelen

Akoestische panelen maken de perfecte werkplek voor uw medewerkers. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op. Met onze Akoestische panelen zorgt u voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving voor jouw opdrachtgever.

Het verschil tussen basic en premium

Het basic paneel heeft dankzij de combinatie van de materialen en de opbouw een α-waarde van 0,65. Het premium paneel heeft een α-waarde van 0,9. In het premium paneel is namelijk nog een extra laag akoestisch materiaal verwerkt, voor nog meer geluidsabsorptie. Daarnaast is het frame van het premium paneel dikker en steviger. 

Panelen met hoge geluidsabsorptie

Bij de AcousticPro panelen is de geprinte stof verlijmd met akoestisch materiaal. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Door deze lange vezels worden geluidsgolven goed geabsorbeerd. Bij het basic paneel zorgt een spouw tussen het paneel en de wand voor nog meer akoestisch effect. Het premium paneel heeft een extra laag akoestisch materiaal.

Voor een gepersonaliseerd en functioneel interieur

Aangename akoestiek draagt in een winkel of kantooromgeving bij aan het (verkoop)succes. Daarnaast genieten gasten meer van een bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met onze Akoestische panelen.

Voorzien van eenvoudig te monteren frame

De akoestische print zit in een geanodiseerd aluminium frame. U krijgt een complete set, die u niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Door het anodiseren heeft het frame een slijtvaste laag en gaat het lang mee.