Categorieën

Informatie

Folders


 

Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving Folders

Folders bestellen vanaf 25 stuks! Heeft u nieuwe folders nodig? Voor kleine en grote acties bestelt u eenvoudig een serie folders. Wij drukken Folders met één ontwerp al vanaf 25 stuks op hoge kwaliteit.

Let op! Loopt uw ontwerp door over de vouwlijnen? Voorkom brekende inkt en bestel de folders met mat- of glanslaminaat.

Folders voor acties, evenementen of producten

Al jarenlang zijn folders op A3, A4, A5, A6 of A7 formaat de ideale drager van bijvoorbeeld kort omschreven acties, evenementen of nieuwe producten. Op een folder met kruisvouw kunt u overzichtelijk de informatie kwijt. Met een glans of mat laminaat en één slag gevouwen kunt u een folder ook omtoveren tot een menukaart. Daarnaast kunt u nog kiezen uit twee en drie slagen wikkelvouw of twee en drie slagen zig-zag vouw. Kies ook eens iets anders dan anders met folders in afwijkende formaten.


Tip! Maak bij het opmaken van folders gebruik van de handige template. Zo weet u zeker dat uw ontwerp goed uit de printer komt.

De kracht van print

Bent u niet zo van geprinte informatie? Misschien kunnen wij u overtuigen met een onderzoek van Gfk in het achterhoofd. Dit onderzoek wijst namelijk uit dat papieren folders nog altijd massaal worden gelezen. Ongeveer 11,5 miljoen Nederlanders lezen de papieren folders, tegen 3,8 miljoen die alleen of ook digitaal lezen.

Kies uit verschillende papiersoorten
Zoveel klanten, zoveel wensen. Daarom kunt u kiezen uit verschillende papiersoorten en grammages:

  • HV halfmat MC - 135, 150 en 170 gr./m2
  • HV gesatineerd MC -135, 150 en 170 gr./m2
  • HVO wit - 90 en 160 gr./m2
  • Vergé: 250 gr/.m2
  • Paperwise: 150 gr./m2
Ons papier en het milieu

Naast de milieuvriendelijke papiersoorten, kunt u met uw keuze ook op een andere manier bijdragen aan Moeder Natuur. Dat zit ‘m in de productie: door digitaal te drukken is de hoeveelheid afval een stuk minder dan bij offsetdrukwerk. We hoeven geen drukplaten en chemicaliën te gebruiken en de pers hoeft ook niet eerst op kleur te komen. Zo besparen we gemiddeld 200 vellen, het eerste vel dat van onze printers rolt heeft meteen de juiste kleuren.

Maak daarnaast uw huisstijluitingen compleet met Briefpapier & Factuurpapier, Visitekaartjes, Flyers en Brochures.