Alle categorieën

Informatie

Desinfectiezuil toonbank


 

Uitvoering

  • Toonbankzuil type 1

  • Toonbankzuil type 2

  • Toonbankzuil type 3

  • Toonbankzuil type 4

Product

Optie

Prijzen en oplages


Productbeschrijving Desinfectiezuil toonbank

Onze desinfectiestandaards voor op de toonbank zijn gemaakt van duurzaam alubond. Dit is een aluminium composietplaat. Dit materiaal is licht, sterk en gaat jaren mee. Bovendien heeft het een sjieke uitstraling, is het waterdicht en eenvoudig schoon te maken.

Dispenser

De toonbank desinfectiezuilen worden compleet geleverd inclusief een automatische dispenser. De dispenser werkt middels een infrarood sensor en geeft steeds een kleine dosering af. De dispenser wordt geleverd met 2 nozzles (opzetstukjes). Hierdoor is de dispenser geschikt voor zowel alcohol (spray) of gels en kunt u dus zelf kiezen. De dispenser heeft een tank van 1000ml (1 liter) en kunt u zelf steeds bijvullen.
De dispenser werkt op 4 batterijen. Deze worden reeds meegeleverd. U kunt 'm dus direct gebruiken.

Communicatie

Afhankelijk van het model leveren we de desinfectiepalen voor op de toonbank standaard met een luxe plexiglas posterhouder in A4 of A5 formaat. Hierin kunt u zelf uw boodschap wisselen.

Bedrukken

De hygiënische vloer desinfectiestandaards kunt u bestellen in het zwart of in het wit, Maar u kunt deze ook met uw eigen bedrukking krijgen. De desinfectiezuil wordt dan aan eenzijde volledig in full color bedrukt en afgewerkt middels een hoogglans UV lak. Hierdoor blijft uw desinfectiepaal jaren mooi.

Verpakking

Onze toonbank desinfectiezuilen worden standaard gemonteerd per stuk in een doos geleverd.

Garantie

De (fabrieks)garantie op de automatische dispenser is 1 jaar. Bij een aantoonbaar technisch defect kan deze dispenser worden omgewisseld voor een andere.