Categorieën

Informatie

Reclamedoek XL


 

Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving groot Reclamedoek XL

XL-doeken dekken altijd de lading. Met XL-doeken heeft u pas echt een signproduct waar niemand omheen kan. We kunnen doeken uit één stuk tot 5 meter breed leveren. Indien nodig zetten wij de banen aan elkaar, waardoor doeken met extreem grote formaten ontstaan. Voorbijgangers zien het XL-doek al van ver en dat is precies wat uw wilt.

Voor een complete aankleding

Met een XL-doek kunt u bijvoorbeeld een compleet gebouw voorzien van een print. Dit kan aan de gevel, maar ook voor het interieur. Laat u fantasie de vrije loop en beperk u daarbij vooral niet door het formaat.

Keuze uit verschillende doeksoorten

Meshdoek is een luchtdoorlatend, gaasachtig materiaal. U kunt er doorheen kijken en het is extra licht van gewicht. Ofwel: uitermate geschikt voor een XL-doek. Banner 510 is een mooi en sterk doek dat geschikt is voor langere periodes. Daarnaast is het 100% Europese kwaliteit. Banner 610 is een doeksoort van stevige kwaliteit. U kunt kiezen uit een enkelzijdige of dubbelzijdige print. ProPES Outdoor is opvouwbaar, heeft een hoge kleurintensiteit en is 100% recyclebaar.

De gewenste afwerking op maat

Voor de gewenste afwerking bieden we u een legio aan mogelijkheden: zomen, zomen én ringen of tunnels. Wist u dat het ook mogelijk is om doeken in contour te bestellen? U zit niet vast aan standaard formaten, maar geeft uw gewenste maat op. Op zoek naar andere manieren van aankleding en mag het wel een maatje minder? Misschien is een Banier of een Spandoek dan iets voor u.