Categorieën

Informatie

Spandoek


 

Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving Spandoek

Een spandoek is de voordeligste, snelste en effectiefste manier om een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen of een boodschap kracht bij te zetten. Daarom behoort het spandoek al jaren tot één van de meest verkochte sign- en communicatiemiddelen.

Keuze uit verschillende materialen

Ga voor duurzaam met het 100% recyclebare, opvouwbare, lichtgewicht polyester ProPES Outdoor of ProPES FR doek.

Uitgelicht: ProPES

ProPES Outdoor is een uiterst duurzaam, 100% recyclebaar, opvouwbaar en licht materiaal. Zo monteert u het makkelijk.

Nagenoeg elke afwerking mogelijk

Voor de afwerking kiest u uit vele mogelijkheden: zomen, metalen of conische nikkel ringen, zomen én ringen of een tunnel. Tip: komt het doek op een open plek waar de wind vrij spel heeft? Kies dan altijd voor de optie ‘zomen’ bij het bestellen.

Maak je spandoek compleet met accessoires

Wist u dat het mogelijk is om doeken in elke vorm te bestellen? Voor elk spandoek hebben wij accessoires zoals spanners en tiewraps waarmee u uw doek eenvoudig in een buizenframe monteert. Naast rechthoekige frames leveren we ook ronde spandoekframes.

Spandoeken met gigantische formaten

Houd u niet in wat betreft afmeting: met een speciale lastechniek zetten we de grootste doeken voor u aan elkaar vast. U bestelt eenvoudig het hele oppervlakte en levert dit in één bestand aan. Wij delen het bestand dan op en lassen het tot één sterk geheel.