Categorieën

Informatie

Dranghekdoek


 

Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving Dranghekdoek

Dranghekdoeken helpen een parcour uit te zetten of mensen op afstand te houden. Ook zijn ze uitermate geschikt als communicatiemiddel. In het oog springende reclame tijdens een evenement? Laat de boodschap van uw klanten op een hekwerkbanner printen.

Voor elk type dranghek een doek

Dranghekdoeken zijn een effectief podium voor buitenreclame, zoals locatiemarketing, verkoopondersteuning of bewegwijzering. Met onze standaardformaten kleed u ieder type hek eenvoudig aan.

Keuze uit drie materialen

We bieden drie doeksoorten aan: het 100% recyclebaar ProPES Outdoor en ProPES FR en de oersterke en brandwerende Banner 510.

Uitgelicht: duurzame materialen

ProPES Outdoor en ProPES FR zijn uiterst duurzame, 100% recyclebare, opvouwbare doeken en worden gemaakt van licht materiaal voor gemakkelijke montage. Het verschil? ProPES Outdoor is waterafstotend, ProPES FR is brandvertragend.

Enkel- of dubbelzijdige dranghekdoeken

Het dranghekdoek is enkel- of dubbelzijdig verkrijgbaar. De enkelzijdige variant heeft standaard ringen om de 30 cm. Met het dubbelzijdige doek is uw boodschap aan beide kanten van het dranghek zichtbaar. Door de uitsparingen aan beide zijkanten, kunt u het hek nog verplaatsen.