Categorieën

Informatie

Beachflag


Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving Beachflags

Onze beachflags staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze blikvangers zet u in tijdens beurzen, winkels, concerten, open dagen of markten. Ze zijn eenvoudig op te zetten, betaalbaar en geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Beachflags in drie vormen en verschillende formaten

Kies uit een van onze modellen. De straightflag is het populaire, langwerpige model. Met de dropflag heeft u een breder oppervlakte om uw boodschap uit te dragen en met de waveflag valt u extra op door de speciale vorm. Kies daarnaast uit diverse maatvoeringen.

Kies uit Flag en Flag longlife voor uw beachflag

U kunt een straightflag zowel met flag als Flag longlife bestellen. Flag is de universele stof voor bedrukte vlaggen en wordt omgezoomd, zodat het langer meegaat. Flag longlife is licht geperforeerd en sterk, waardoor het niet omgezoomd hoeft te worden en minder snel rafelt. Beiden hebben een brandcertificaat.

Tunnel in elk gewenst ontwerp of kleur

De tunnel van de beachflag is niet standaard zwart of wit. Hierdoor kunt u uw ontwerp door laten lopen in de tunnel, ook wel de pocket genoemd. We raden aan om de achterzijde van de tunnel van een enkele kleur te voorzien, wanneer u het patroon laat doorlopen zal deze door de confectie namelijk niet mooi aansluiten ten opzichte van de rest van de vlag. In de voorzijde van de tunnel kunt u wel uw patroon/afbeelding laten doorlopen. Maak voor de juiste opmaak gebruik van onze handige templates. Zo weet u zeker dat uw ontwerp juist uit de printer komt.

Combineer met de juiste accessoires

Vul de beachflag aan met accessoires die u nodig heeft, zoals de beachpole. Met de pole ontvangt u een stevige draagtas. Dankzij een grondplug, grondpen, standaard, parasolvoet, rotator en voetplaat blijft de beachflag altijd staan.