Categorieën

Informatie

Asfaltsticker


 

Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving Asfaltsticker

Met asfaltstickers creëert u een hoge attentiewaarde. De witte, gegoten printfolie is geschikt voor tijdelijke buitentoepassingen. De grijze lijmlaag zorgt voor een goede dekking op een gekleurde ondergrond. Asfaltfolie is bovendien gemakkelijk verwijderbaar.

Met laminaat goed bestand tegen slijtage

Asfaltstickers worden meer belast dan andere stickers. Daarom voorzien we uw asfaltfolie van een gegoten grof gestructureerd laminaat. Samen met de 3M™ folie, is de garantie op asfaltstickers maximaal drie maanden.

Maak asfaltstickers in iedere vorm

Een asfaltsticker is ideaal om te gebruiken in winkelstraten of op festivals. Onderzoek toont aan dat reclame op vloeren de verkoop tot maar liefst 50% kan verhogen. Maak daarom een ontwerp in een opvallende vorm. Uiteraard kunt u asfaltstickers ook vierkant of rechthoekig bestellen.

Ook makkelijk verwijderbaar

U plakt de asfaltsticker droog op vlakke ondergronden. Asfaltfolie is daarnaast gemakkelijk verwijderbaar en dus zeer geschikt voor kortdurende toepassingen. Is de actie afgelopen? Dan verwijdert u asfaltstickers zonder lijmresten op de ondergrond achter te laten.