Categorieën

Informatie

Ledframe


 

Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving Ledframe

LED-frames zijn eyecatchers in elke ruimte! De LED-verlichting in combinatie met een Samba Backlit doek zorgt voor een haarscherpe, egaal verlichte print. Maak hiermee van een afbeelding het stralende middelpunt op beurzen, in winkels en in showrooms.

Met een robuust frame

De basis van het LED-frame is een robuust aluminium frame, verkrijgbaar in zilver aluminium of met een zwarte poedercoating. Door de dikte van 55 mm is het frame stevig en kan het ook vrij staan. Natuurlijk kunt u het frame ook op een muur schroeven.

Egale lichtverspreiding voor een krachtig geheel

Het profiel van het LED-frame wordt gecombineerd met een Dibond® achterplaat. Op deze plaat worden de LED-strips gemonteerd, waardoor er een perfecte, egale lichtverspreiding ontstaat. Dit zorgt voor een krachtige en opvallende uitstraling van de print.

In combinatie met Samba Backlit

Het LED-frame wordt gecombineerd met een Samba Backlit met pees. We voorzien het doek van 200% full colour print, wat betekent dat we twee lagen inkt op het doek printen. U vouwt dit polyester doek eenvoudig op en bestelt gemakkelijk een losse print bij.

Alternatieven voor LED frames

De mobiele kunststof Pixlip Go frames werken ook op basis van LED-verlichting. U bouwt deze frames binnen vijf minuten op voor bijvoorbeeld evenementen en etalages. Toch liever een onverlichte variant? Dan is het textielframe erg geschikt!