Categorieën

Informatie

Rolbanner


 

Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving Rolbanners

Een rolbanner kent vele namen: rolbanner, rollup banner of roll banner. Hoe dan ook: hiermee promoot u snel, eenvoudig én voordelig een product, bedrijf of evenement. Onze rolbanners kunnen keer op keer gebruikt worden.

Diverse modellen, formaten én materialen

Keuze uit diverse formaten rolbanners passend bij de plek en ruimte. Of u nu kiest voor een variant met een breedte van 85 of 200 cm, dankzij het handige systeem en de draagtas neemt u de banner gemakkelijk mee naar elk evenement.

Uitgelicht: Airtex®

Dit is een fijn geweven polyester doeksoort met matte uitstraling. Het fijn geweven polyesterdoek heeft een grote kleurkracht en een krasvaste toplaag met PVC-coating, wat kreukels en scheuren tegengaat.

Zet uw rolbanner gemakkelijk op

Een rolbanner behoort tot de basis van je beursmateriaal en is uiterst eenvoudig in gebruik. Rol de banner simpelweg uit het systeem en u heeft direct een groot display voor uw beursstand. Roll-up banners zijn ook ideaal voor de aankleding van winkels en kantoren.

Alternatieven voor rolbanners

Een opvallend en verlicht alternatief is het Pixlip Go Led display. Zoekt u naar een groter oppervlak voor uw boodschap, kijk dan eens bij het assortiment beurswanden of textielframes. Bovendien bieden we met de L-banner en X-banner een voordelig alternatief.