Categorieën

Informatie

Pixlip Go Led-Display


 

Moment a.u.b.Message


Productbeschrijving Pixlip Go Led-display

Met het Pixlip Go LEd-systeem is opvallen met een boodschap snel geregeld. U zet het frame snel in elkaar zonder gereedschap. Met de bevestiging van het doek aan beide zijden maakt u het compleet. Het Pixlip Go Led-display is niet te missen en daarom een must voor elke stand, showroom en etalage. Bovendien is dit middels Led verlichtte promotie display 100% recyclebaar.

Een eyecatcher van formaat: verlicht aan beide zijden

Pixlip Go is het verlichte, dubbelzijdige alternatief voor de klassieke banners. Het is de manier om de boodschap van jouw klant op beurzen en in showrooms in de spotlights te zetten. Gebruik een enkel, mobiel frame als vrijstaande oplossing of juist meerdere voor een modulaire (beurs)wand.

Draagbaar en staat binnen vijf minuten

Het frame is volledig van gerecycled kunststof. Daardoor is het extra licht en makkelijk te vervoeren in de bijgeleverde transporttas. De losse elementen zijn binnen enkele minuten op te zetten dankzij het slimme plug-in systeem. Ze hebben geen gereedschap nodig.

Maak dit frame keer op keer uniek

Het Pixlip Go Led-display heeft aan twee zijden Samba Backlit peesdoek, het nummer één doek voor verlichte frames. Kies voor beide zijden dezelfde print of juist op elke zijde een andere boodschap. Met de makkelijk te verwisselen peesdoeken is uw boodschap elke keer uniek.

Eenvoudig meerdere frames verbinden

Met de Flexx Connector verbind u meerdere frames van dezelfde hoogte in een willekeurige hoek met elkaar. Hiermee maakt u stabiele hoekoplossingen en valt het frame nog meer op vanuit verschillende hoeken. U creeert zo eenvoudig een wand of een volledige stand.